MENIU

Nicolae Ciucă, atac la PSD: „Au lăsat fermierii fără sprijinul constant pe care îl merită!”

Nicolae Ciucă în târgul de duminică de la Cujmir din Oltenia. Foto/PNL

Președintele PNL critică decizia celor de la PSD de a „uita” de plățile pe care statul le face către una dintre cele mai încercate categorii din țară: agricultorii.

„În zi de sărbătoare și duminică, la mine, în Oltenia, oamenii merg la târg. Se întâlnesc, vorbesc despre viață, vând și cumpără roadele pământului. Cujmir este târgul în care am fost azi.
Am întâlnit oameni mândri de munca lor, care își doresc un trai mai bun. Ca premier, am sprijinit agricultura cu peste 500 de milioane de euro. Am cerut urgentarea plăților pentru fermieri și am introdus o primă de 10% pentru produsele procesate local. PSD, însă, a ales să ignore aceste măsuri esențiale, lăsând fermierii fără sprijinul constant pe care îl merită.
Mulți tineri s-au întors din străinătate și au ales să rămână aici, implicați în agricultură, cu credința că aceasta este „afacerea viitorului”. Muncind pământul, își construiesc nu doar propriul viitor, ci și pe al României. Statul trebuie să fie un partener de încredere pentru acești oameni. Agricultorii au nevoie de sprijin și resurse pentru ca satul românesc să rămână puternic.
Rămân în slujba țării pentru o Românie sigură și prosperă!”, scrie Ciucă pe Facebook.

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca cujmir