MENIU

Nancy Bush Ellis, sora fostului preşedinte american George H.W. Bush, a murit din cauza unor complicații survenite în urma infectării cu COVID-19

Nancy Bush Ellis, sora fostului preşedinte american George H.W. Bush, a murit din cauza unor complicații survenite în urma infectării cu COVID-19

Nancy Bush Ellis, sora fostului preşedinte american George H.W. Bush, a murit în urma complicaţiilor survenite ca urmare a infectării cu COVID-19. Informația a fost confirmată chiar de fiul lui Nacy Bush Ellis, care a precizat că mama sa a murit la un centru rezidenţial din Concord, statul Massachusetts. În vârstă de 94 de ani, aceasta fusese spitalizată cu febră în decembrie, potrivit dpa, preluat de Agerpres.

Un anunț privind moartea lui Nancy Bush Ellis a fost făcut și de fundaţia fostului preşedinte George Bush jr. şi a soţiei sale: "Suntem trişti să anunţăm că iubita soră a preşedintelui Bush, Nancy Bush Ellis, a încetat din viaţă. Condoleanţele şi rugăciunile noastre sunt alături de familiile Ellis şi Bush, amintindu-ne o femeie remarcabilă care a adus bucurie şi lumină lumii".

Nancy Ellis Bush a fost ea însăşi activă în politică. O militantă pentru mediu care a donat pentru cauze şi organizaţii progresiste, Ellis Bush a făcut campanie în mai multe rânduri pentru fratele ei şi pentru fiii acestuia, George W. Bush şi Jeb Bush.

Ea s-a concentrat în special pe campanii în afara ţării pentru a-i încuraja pe americanii expatriaţi să se înregistreze pentru a vota.

Mai multe articole despre:
deces sora george bush nancy bush ellis