MENIU

Monica Pop a răbufnit după ce a descoperit că numele ei apare într-o reclamă mincinoasă la produse de slăbit

Medicul Monica Pop

Medicul oftalmolog Monica Pop a reacționat virulent, după ce a descoperit că numele și imaginea sa sunt folosite ilegal într-o reclamă mincinoasă la produse de slăbit. Astfel de reclame, la diverse medicamente sau tratamente, care folosesc numele unor medici cunoscuți și instituții de sănătate, sunt promovate de câțiva ani în medul virtual.

"E posibil ca FB să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul si depresiile obezilor si consecințele lor??!!  Acești ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră ca pot slabi cu mizeriile de pastile, solutii, lichide, etc, toxice si periculoase, inventate de ei pentru a obtine bani nemunciti! Oribil!", a scris Monica Pop.

Cunoscutul medic oftalmolog a reacționat după luni bune de când reclame cu fotografia sa și cu un pseudo-testimonial care îndemna la folosirea produsului respectiv circula pe rețelele de socializare.
 

Cazul Monicăi Pop nu este singular. Și alte persoane publice, precum jurnalistul și fostul politician Robert Turcescu, și-au văzut folosite numele și imaginea în reclame mincinoase la diverse produse sau servicii.
Mai multe articole despre:
monica pop monica pop slabit monica pop reclame