MENIU

Moment tulburător. Cotabiță a cântat în seara asta pentru "îngerii” de la Colectiv

<p>Anunţ despre Gabriel Cotabiţă</p>

În cadrul show-ului de sâmbătă seara, de la Sala Palatului, Loredana l-a avut ca invitat și pe Gabriel Cotabiță. Cei doi au oferit publicului un moment extrem de emoționant, iar artista a dedicat evenimentul ”îngerilor” de la Colectiv.

Loredana a declarat în cadrul concertului că show-ul ei este dedicat "îngerilor pe care Piața nu-i lasă să plece".

Surpriza serii a reprezentat-o Gabrile Cotabiță alături de care Loredana a oferit un moment de maximă emoție publicului.

Cei doi împreună au cântat piesa Mălinei Olinescu "Mi-e dor de tine", în timp ce pe ecranele imense au fost rulate imaginile celor care și-au pierdut viața în incendiul din Colectiv, potrivit Libertatea.ro.

Sâmbătă seara au murit alte două persoane: două tinere, una de 25 de ani iar cealaltă de 30 de ani.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 41, după ce sâmbătă seară au murit o femeie care era internată la Spitalul "Floreasca" din Capitală şi o alta internată la Spitalul "Bagdasar".

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că de la Spitalul Floreasca a murit Elena Toader, care avea 30 de ani. De la Spitalul "Bagdasar Arseni" a decedat o tânără de 25 de ani, Mavi Serian.

Potrivit surselor citate, cele două tinere erau în stare critică, având arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri ale căilor respiratorii.

Tot sâmbătă s-au mai stins alte șapte persoane, cinci dintre ele în spitalele din Capitală și două la Rotterdam, Olanda.

Un alt bărbat rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, la Spitalul de Arşi, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 39, dintre care şapte au decedat sâmbătă, cinci în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Adrian Stănculea, a declarat, pentru Mediafax, că cel de-al treilea bărbat care a decedat sâmbătă în unitatea sanitară era în stare gravă, având arsuri pe o suprafaţă mare din corp şi arsuri de căi aeriene.

Mai multe articole despre:
tragedie colectiv cotabita incendiu colectiv