MENIU

Moarte SUSPECTĂ în Rusia: Un cercetător care lucra la un vaccin anti-Covid, găsit mort după ce a căzut de la etaj

Moarte SUSPECTĂ în Rusia: Un cercetător care lucra la un vaccin anti-Covid, găsit mort după ce a căzut de la etaj

Caz straniu în Rusia, acolo unde un proeminent cercetător rus care lucra la un vaccin anti-COVID-19 a fost găsit mort cu o plagă înjunghiată după ce a căzut de la fereastra apartamentului său din St. Petersburg, relatează Fox News.

Alexandr „Șasa” Kaganski, în vârstă de 45 de ani, era îmbrăcat doar în lenjerie de corp când a căzut de pe geamul apartamentului său de la etajul 14, potrivit ziarului rus Moskovski Komsomolets.
 
Potrivit poliției ruse, cercetătorul era înjunghiat. Mai mult decât atât, oamenii legii afirmă că ar fi existat o luptă înainte ca Kaganski să cadă de la fereastră, fapt pentru care moartea acestuia este investigheată drept o posibilă crimă. De altfel, se pare că în acest caz există deja un potențial suspect în persoana unui bărbat în vârstă de 45 de ani, care urmează să fie interogat, potrivit e2news.com.

Kaganski, cunoscut pentru cencetările sale din domeniul oncologiei, a fost profesor asistent în Vladivostok și a petrecut 13 ani în Edinburgh, Scoția, acesta întorcându-se în Rusia în 2017.

Cel mai recent acesta a ocupat funcția de director al Centrului pentru Medicină Genomică și Regenerativă din cadrul Universității Orientului Îndepărtat al Rusiei.

Se pare că cercetătorul rus lucra în prezent la un vaccin împotriva noului coronavirus.

Trupul bărbatului a fost găsit de un vecin al său, pe strada Zamshin, mai arată sursa citată.

Mai multe articole despre: