MENIU

Moarte cumplită pentru un muncitor de 21 de ani. A murit electrocutat pe șantier

Un tânăr de 21 de ani din județul Dâmbovița și-a pierdut viața, luni, după ce s-a electrocutat pe un șantier din municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea. Incidentul s-a produs în timp ce tânărul lucra la amenajarea unui nou spațiu comercial și a deteriorat din greșeală un cablu electric cu o bară metalică pe care o târa pe jos.

Muncitorul a murit electrocutat

Conform primelor verificări, tânărul desfășura activități profesionale pe șantier când s-a produs nefericitul accident. În ciuda eforturilor echipajelor medicale care au intervenit rapid și au efectuat manevrele de resuscitare, tânărul a fost declarat decedat la fața locului.

„Din verificările preliminare, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din județul Dâmbovița, în timp ce desfășura activități profesionale pentru amenajarea unui nou spațiu comercial, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi fost electrocutat. Din păcate, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, care au efectuat manevrele de resuscitare, a fost declarat decesul tânărului”, au transmis reprezentanții Poliției Vâlcea.

Pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment, au fost deschise anchete de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea, precum și de către polițiști. Aceste investigații vor determina dacă au fost respectate toate normele de securitate în muncă și dacă există eventuali responsabili pentru această tragedie.