MENIU

Misiune de căutare-salvare în Ploiești: Minor suspectat de electrocutare! Două victime cu ARSURI GRAVE

Misiune de căutare-salvare în Ploiești: Minor suspectat de electrocutare

O operațiune de căutare-salvare a fost declanșată în Ploiești, în apropierea străzii Corlătești, după ce autoritățile au fost alertate cu privire la un posibil incident de electrocutare care a implicat mai mulți minori. Salvatorii de la ISU Prahova s-au deplasat de urgență la locul intervenției, constatând că în eveniment erau implicate patru persoane minore.

„Misiune de căutare-salvare a unui minor posibil electrocutat, în Ploiești,  proximitatea străzii Corlătești.

Ajunși la locului intervenției, salvatorii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 4 persoane minore.
 În urma evaluării medicale doi dintre minori prezentau arsuri de gr. II și III, iar ceilalți doi nu prezentau leziuni vizibile.

Progresiv, la locul evenimentului au fost alocate următoarele forțe: o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare (utilizată pentru iluminarea zonei evenimentului), o ambulanță SMURD și două autospeciale de primă intervenție și comandă”, a transmis ISU PRAHOVA.

Pompierii au anunțat două victime:
● băiat-13 ani, arsuri de gr. II și III, pe aprox. 80% din suprafața corporală;
● baiat-12 ani, arsuri de gr. II, pe 5% din suprafața corporală (membru superior stâng).

Ambele victime sunt transportate la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Împrejurările în care s-a produs evenimentul urmează sa fie stabilite de organele abilitate de lege, potrivit ISU.

Potrivit unor surse, copiii s-au jucat în zona unor vagoane de tren din judeţul Prahova, iar unul s-a urcat pe un vagon.

 

Mai multe articole despre:
minor misiune ploiesti