MENIU

Accident rutier cu mireasa furată. Șoferul era băut, iar mireasa a sfârșit rău

Mireasa furata

O mireasă din Galaţi s-a lăsat furată, în noaptea nunţii, pentru a respecta tradiţia, însă a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident rutier, informează Realitatea de Galati.

Coliziunea, petrecută în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu a avut urmări foarte grave, singura rănită fiind chiar mireasa, în vârstă de 37 de ani.

Nuntaşii au dorit să respecte tradiţia furatului miresei, aşa că trei bărbaţi au luat-o pe femeia care-şi sărbătorea cea mai frumoasă zi din viaţă la un restaurant situat aproape de marginea Galaţiului, au urcat-o într-un taxi şi au plecat spre centrul oraşului.

Când nuntaşii au ajuns la prima intersecţie importantă, „renumită" de altfel pentru numărul mare de accidente produse din cauza vitezei şi a neacordării de prioritate, taxiul a fost lovit de un autoturism care venea de pe un drum fără prioritate.

În urma impactului, singura care a avut de suferit a fost chiar mireasa, aflată pe bancheta din spate a maşinii. Femeia a ajuns la spital cu câteva leziuni la mână.

Mai multe articole despre:
accident mireasă furată