MENIU

Mircea Gheorgheosu, prins cu DROGURI în Casa Poporului, A DEMISIONAT din toate funcțiile din AUR și din Parlament

Mircea Gheorgheosu, prins cu DROGURI în Casa Poporului, A DEMISIONAT din toate funcțiile din AUR și din Parlament

Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvînt AUR, a anunţat vineri, 27 august, că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor după ce a fost prins cu droguri. Acesta spune că își asumă răspunderea pentru faptele sale.

„Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui", precizează Gheorgheosu într-o declaraţie de presă, potrivit Biroului de comunicare al AUR. 

„Dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată. Faptele de care sunt suspectat le judecă legea românească, oamenii din jur şi, mai presus de toate, Dumnezeu. Dar pentru faptele mele, ca om şi cetăţean, răspund numai eu", a mai transmis Gheorghescu, potrivit agerpres.ro.

Potrivit AUR, Mircea Gheorgheosu este membru AUR, lucra în departamentul de comunicare şi a fost purtătorul de cuvânt la congresul din ianuarie 2020.

Purtătorul de cuvânt al AUR, Mircea Gheorgheosu, a fost depistat, în clădirea Parlamentului, cu un plic cu cannabis de ofițerii SPP, în timp ce încerca să intre în Parlament. În timpul percheziției corporale, Gheorgheosu a declarat că substanța din pliculeț este marijuana și o folosește pentru consumul propriu. Ulterior a fost dus la Secția 17 de Poliție.

George Simion, după ce un membru AUR a fost găsit cu cannabis în Parlament: Nu-l vom propune premier