MENIU

Mircea Badea a apărut la TV prima dată după KO: cum arată + cum a râs că a luat bătaie

Mircea Badea a avut un weekend greu. A luat bătaie în ring, în doar 5 secunde, de la motociclistul Tedi Emi, apoi a trebuit să suporte toate ironiile care s-au revărsat asupra lui. Galeria Foto.

După ce în spaţiul virtual au apărut bancuri pe seama lui, iar Şerban Huidu l-a comparat cu Chuck Norris, Mircea Badea a mers, duminică seară, la emisiune. Aici, a vorbit despre refuzul președintelui Klaus Iohannis de a numi propunerile făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor, iar la un moment dat a făcut şi o referire la lupta din ring.

"Eu m-am lovit la cap în weekend și poate nu mai înțeleg eu bine", a râs Mircea Badea chiar pe seama lui.

Cum arăta Mircea Badea duminică seară, în Galeria Foto.

Altfel, Mircea Badea nu acceptă că a fost învins de un motociclist, ci îl consideră pe rival drept un profesionist.

"Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este autombilisit pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată, Altfel, totul ok. ne vedem mâine la emisiune de la 21:00 la 24:00.

P.S. Să pui că am fost leșinat minute bune este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici pentru că nu-ți face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Mai multe articole despre:
mircea badea a ras de el