MENIU

Miracol pentru un șofer din Bistrița Năsăud care a scăpat cu viață. Mașina în care se afla a fost lovită de un tren plin cu 200 de călători

Un accident feroviar a avut loc miercuri în județul Bistrița-Năsăud, unde un tren cu 200 de călători a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată. În mod surprinzător, atât pasagerii trenului, personalul feroviar, cât și șoferul autoturismului au scăpat nevătămați.

Cum s-a întâmplat totul

Accidentul s-a produs în localitatea Nimigea, unde trenul a lovit un autoturism care traversa calea ferată. În momentul impactului, trenul transporta 200 de călători, însă, conform informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a reușit să scape nevătămat din acest incident dramatic. Paramedicii SMURD care au intervenit la fața locului l-au găsit conștient și cooperant, ieșit deja din mașină. După evaluarea medicală efectuată la locul accidentului, șoferul a refuzat transportul la spital, semn că nu a suferit nicio rană gravă.

Autoritățile locale au intervenit prompt pentru a asigura siguranța călătorilor și pentru a clarifica circumstanțele accidentului. Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud au confirmat că nu au fost raportate victime și că atât pasagerii trenului, cât și personalul feroviar au rămas nevătămați.

 Ancheta pentru stabilirea cauzelor exacte ale accidentului este în curs, iar autoritățile își propun să prevină astfel de incidente în viitor.