MENIU

Minune la Iasi!O tanara a iesit din coma dupa ce iubitul ei s-a rugat la moastele Sfintei Parascheva

Minune la Iasi!O tanara a iesit din coma dupa ce iubitul ei s-a rugat la moastele Sfintei Parascheva

Monica Neamtru a ajuns la un spital din Iasi cu o sarcina extrauterina si necesita interventie chirurgicala. Tanara a intrat in coma dupa ce a aparut o serie de complicatii in timpul interventiei. Dupa trei saptamani de coma au parut primele rezultate favorabile .

Tanara de 19 ani incepe sa isi revina dupa trei saptamani in care organismul s-a luptat sa supravietuiasca, scrie bzi.ro
Echipa de medici de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, care se ocupa permanent de starea de sanatate a Monicai Neamtu, a avut un strigat de bucurie pentru prima de cand tanara se afla internata la Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI). Medicii spun ca sunt semne bune si spera sa nu mai intervina vreo complicatie, scrie wowbiz.ro.

De trei zile Monica respira singura si a discutat pentru prima data cu medicii. Insuficienta hepatica si respiratorie s-au supeficializat. De asemenea, de doua zile medicii au renuntat la dializa, rinichii reluandu-si activitatea, dar mai au nevoie de o perioada de timp pentru a functiona la parametri normali. Dupa cum au spus medicii de specialitate, rinichii isi vor relua activitatea treptat.

Zile si nopti, iubitul Monicai a mers la Racla cu Sfintele Moaste ale Cuvioasei Parascheva si i-a cerut sa faca un miracol pentru ea. Rugaciunile i-au fost ascultate.

Mai multe articole despre:
Sfânta Parascheva Monica Neamtru