MENIU

Dezvăluiri șocante de ultimă oră despre crima de la vârful PNL

<p>Mihai Balasescu</p>
<p>Mihai Balasescu</p>

Mihai Balasescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuinţă din judeţul Ilfov, iar prima ipoteză este că a fost ucis. Politicanul PNL ar fi fost păcălit de criminal să vină la locul crimei.

Mihai Balasescu ar fi fost ucis chiar de fostul socru, potrivit unor surse judiciare.

Politistii il cauta pe fostul socru al lui Mihail Balasescu, acesta fiind principalul suspect in cazul de omor. Fiica acestuia a gasit cadavrul, insa tatal ei a disparut de la domiciliu.

Mihail Bălășescu a fost chemat de fostul socru la o discuție, iar ca loc a fost aleasă comuna Bragadiru. La început discuția a fost una calmă, însă pe parcurs lucrurile au degenerat, iar Mihai Bălășescu a fost ucis, scrie DC News.

Mihail Bălășescu ar fi fost păcălit să vină la locul crimei și că era terorizat de fosta soție, după cum a declarat Lidia Cernătescu, avocata politicianului ucis, într-o intervenție telefonică la România TV. Avocata a spus că avem de-a face cu o crimă cu premeditare. 

Surse apropiate anchetarilor citate de Stiripesurse.ro spun că Mihail Bălăşescu a fost ucis pentru că pe corpul său au fost descoperite urme de lovituri.

Trupul neînsufleţit al fostului secretar general a fost găsit chiar de fosta sa soţie. Aceleaşi surse spun că ucigaşul ar fi chiar socrul lui Mihail Bălăşescu.

Mihail Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului.

Mihail Balasescu si-a impartit recent bunurile cu ultima sa sotie, potrivit Cancan.ro. Femeia a cerut la partaj pana si husa telefonului mobil. Printre lucrurile care au intrat in masa partajabila s-a numarat suportul de la televizor, cuptorul cu microunde sau husa telefonului mobil, asa ca judecatorii au trebuit sa decida cum isi vor imparti cei doi bunurile.

Sex in biroul lui Crin Antonescu

Mihail Balasescu a intrat in atentia publicului in urma cu cinci ani, atunci cand politicianul se lauda, intr-o conversatie telefonica, ca a intretinut relatii sexuale in biroul lui Crin Antonescu. 

In 2012, lui Balasescu i-a cazut cu tronc Ana Maria, o tanara care avea atunci 25 de ani. Cei doi s-au casatorit, aceasta fiind al patrulea mariaj al politicianului, insa dupa trei luni, femeia a spus ca divorteaza si sustinea ca sotul ei a agresat-o fizic, a umilit-o si a amenintat-o cu moartea.

Mihail Balasescu a negat insa ca a fost violent cu sotia sa.

Mai multe articole despre:
Mihai Balasescu