MENIU

Mihaela Bilic despre dieta DJOKOVICI: Postul controlat este o detoxifiere naturală

Djokovici si bilic

Rețeta celebrului tenisman sârb Novak Djokovic, de înfometare programată, face furori. Cunoscutul nutiționist Mihaela Bilic este unul dintre susținătorii rețetei și a explicat că acest sistem al postului prelungit echivalează cu o detoxifiere extrem de eficientă. 

Djokovici, liderul clasamentului mondial, a mărturisit că stă nemâncat 16 ore pe zi! Sârbul a făcut această dezvăluire într-o emisiune pe o rețea de socializare, alături de un specialist pe medicină internă. Jucătorul de 32 de ani spune că această dietă îl ajută la curățarea și purificarea organismului. ,,Faptul că am stat câte 16 ore pe zi fără să mânânc a contribuit la îmbunătățirea sistemului meu digestiv. Dorm mai bine și am mai multă energie de-a lungul zilei", a spus Djokovic. 

Nutriționistul Mihaela Bilic a susținut, la Realitatea Plus, beneficiile acestei rețete. ,,Mă bucur că și pe această cale descoperim un adevărar demult știut, revenim oarecum la un stil de alimenație normal. Omul n-a fost dintotdeaua obișnuit să mănânce atât de des, iar perioadele de post sau de abținere de-a lungul zilei echivalează cu o detoxifiere naturală, în lipsa unui surplus alimentar organismul este forțat să consume din rezerve. Ideea este că trebuie să ne antrenăm și să ne obișnuim astfel încât să nu vedem acest regim ca pe un sacrificiu, ci ca pe un stil de viață," a afirmat Bilic.

 

 

Mai multe articole despre:
Djokovici bilic dieta post