MENIU

Mersul la mall în weekend ar putea fi condiționat de vaccinare - ANUNȚUL vicepremierului Dan Barna

Dan Barna

Scenarii incredibile discutate în coaliție pentru prevenirea valului 4. Medicii ar putea fi obligați să se vaccineze, iar în weekend ar putea avea acces în mall-uri doar persoanele imunizate. Anunțul a fost făcut de vicepremierul Dan Barna.

Dan Barna a anunțat că Guvernul pregătește o serie de măsuri pentru a încerca să dea un imbold campaniei de vaccinare anti-Covid, care înaintează cu dificultate.

„Am discutat în ședința Coaliției. Trebuie să venim cu măsuri pe modelul celorlalte state pentru a încuraja campania de vaccinare. Valul 4 va avea un efect de stimul pentru cei care încă nu s-au vaccinat. Vorbim de două tipuri de măsuri: încurajare și stimulare și măsuri pentru accesul la unele utilități.

De exemplu, mersul la mall să fie condiționat în weekend de vaccinare, ar fi o măsură care s-ar putea lua. Legea cu zi liberă pentru vaccinare a fost deja adoptată.

Dacă nu reușim să creștem acest nivel de vaccinare la nivel național vom avea probleme cu toții. E necesar să-i încurajăm pe oameni să se imunizeze”, a spus Dan Barna.

Mai multe articole despre:
dan barna mers mall vaccin