MENIU

Mercur retrograd. Ce zodii se vor confrunta cu probleme până la sfârșitul verii. Te numeri printre ele?

Luna august Mercur va fi retrograd. Care sunt zodiile care vor fi afectate de retrogradare.

Zodia Berbec

Mercur retrograd în august îi vizează în primul rând pe cei mai ambițioși nativi ai zodiacului și anume pe Berbeci, pe Lei și Capricorni. Aceștia sunt îndemnați să ia o pauză, să se bucure de odihnă, de familie, de copii, de persoana iubită și să lase deoparte planurile îndrăznețe și marile lor ambiții profesionale.

3 zodii își descoperă adevăratul scop pe 2 august 2024. Nativii care au o direcție clară în viață

Berbecii vor fi vizați în mod special în a doua jumătate a lunii august, când este posibil să aibă o perioadă mai dificilă la serviciu, dacă nu reușesc să plece în concediu. Cei care rămân la muncă vor fi mult mai stresați, se vor confrunta cu situații neplăcute și vor avea de reparat greșeli din trecut. Nu va fi deloc ușor să comunice și să negocieze cu persoanele de care au nevoie.

Zodia Leu

Nativii Lei vor fi afectați de Mercur retrograd în august în ceea ce privește planurile de vacanță și planurile făcute cu familia. Vor fi tot felul de piedici, amânări, pierderi, încurcături, mai ales dacă pleacă la drum lung, fără să își facă un plan bine pus la punct.

Nu sunt excluse surprizele neplăcute pe avion, pe autocar, curse anulate, ore întregi petrecute în vamă și chiar cazări care nu se ridică la standardele dorite de Lei. Pentru mulți nativi, vacanțele și călătoriile din luna august pot aduce neplăceri și pot lăsa amintiri neplăcute. Iar cei care pierd sume mari de bani, nu le mai pot recupera.

Ce trebuie să schimbi, ca să îți meargă bine până la sfârșitul verii. Astrologii au cercetat harta astrală și prezintă soluțiile

Citeste continuarea AICI

 

Mai multe articole despre:
zodii astrologie mercur retrograd horoscop