MENIU

Feminista Meghan Markle produce primul seism în casa regală. Abatere fără precedent de la tradiție

Feminista Meghan produce primul seism în casa regală. Abatere fără precedent de la tradiție

Abatere fără precedent de la tradiţia regală, titrează presa britanică! Feminista Meghan Markle și-a luat singură permisiunea de a ține un discurs după nunta regală, în care şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Charles, tatăl prințului Harry.

Feminista Meghan Markle și-a publicat pe site-ul familiei regală misiunea pe care și-o va asuma în postura de Ducesă de Sussex, într-o declarație-manifest extrem de puternic, titrează The Mirror.

La doar câteva ore de la terminarea ceremoniilor, fosta actriță a scris pe site-ul familiei regale: "Sunt mândră să fiu femeie și feministă".

În biografia noului membru al Casei regale, se vorbește despre "aderarea pe termen lung" la câteva cauze importante, printre care promovarea justiției sociale și emanciparea femeilor.

Un alt gest neconvențional al lui Meghan Markle: Ducesa de Sussex, vizibil emoţionată, i-a mulţumit socrului ei, prinţul Charles, pentru primirea pe care i-a făcut-o în marea familie regală, în timpul unui discurs fără precedent, o abatere de la tradiţia regală. Kate Middleton, de exemplu, nu a ţinut un speech după nunta sa în 2011, notează Daily Mail.

Mireasa, încântătoare într-o rochie creaţie a celebrei Stella McCartney, a ţinut un discurs unic după cina privată găzduită de prinţul Charles la Frogmore House, scrie mediafax. Potrivit unei surse citate de Daily Mail, Meghan şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Charles, pentru felul în care ea şi mama sa, Doria Ragland, au fost primite în familie. Meghan a fost profund marcată de atitudinea tatălui soţului ei.

Mai multe articole despre:
meghan markle