MENIU

Mazăre spune că nu ştie nimic despre percheziţiile din Constanţa: Nu știu ce vor să găsească

Mazăre spune că nu ştie nimic despre percheziţiile din Constanţa: Nu știu ce vor să găsească

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, marţi, că nu știe nimic despre cele trei percheziții făcute în municipiu de procurorii DNA, în dosarul în care edilul este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Radu Mazăre s-a prezentat marţi, în jurul orei 12.00, la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, aceasta fiind una dintre condiţiile cercetării în libertate sub control judiciar.

El a fost întrebat de jurnalişti dacă ştie ceva despre percheziţiile făcute de procurorii anticorupţie în Constanţa.

"Ce să știu ? Întrebați procurorii, ei știu. Nu știu nimic, poate să verifice, vor fi într-o verificare continuă până la alegerile prezidențiale. Nu știu ce vor să găsească. Pe mine mă întrebi ce vor să găsească, de ce nu îi întrebi pe ei ce vor să găsească? Ce să-ți răspunsd. Tu mă întrebi pe mine ce fac procurorii, ce fac mascații în țara românească ? Întreabă-i pe ei. De unde să știu de percheziții, eu m-am dat cu zmeul ieri (n.r. - luni). Ieri m-am dat cu zmeul, alaltăieri am fost cu bicicleta, crezi că am informatori printre ăia de la DNA, eu nu umblu cu de-astea, Servicii, dedesubturi", a declarat Radu Mazăre, marți, înainte de a intrat în sediul IPJ Constanța.

Edilul a mai spus că a petrecut Paștele făcând sport.

"M-am dat pe lacuri, pe bălți, înspre Periboina. M-am dat o oră și jumătate, senzație a fost, a fost prima oară când m-am dat cu zmeul anul ăsta. La mine Paștele nu a însemnat niciodată o bucurie a burții. Mi-au făcut cozonaci, dar asta nu înseamnă că am îndesat în mine atâta cozonac. Cred că e mai mult o bucurie spirituală. Știți că nici de Crăciun, nici de Paște, nu sunt de ăsta să mănânc foarte mult", a afirmat Mazăre.

Întrebat de jurnaliști care este stadiul lucrărilor în staţiunea Mamaia în contextul minivacanţei de 1 Mai, edilul a menționat: "Lucrările sunt în toi. Eu am fost alaltăieri în plimbare pe faleză, mare parte din faleza intrată în această reparație capitală va fi la stadiul de beton. Vor mai fi porțiuni unde într-adevăr o să fie zone pietruite, dar nu sunt în partea de nord unde se axezează turiștii care vin cu distracția".

Procurorii DNA fac, marţi, trei percheziţii în municipiul Constanţa, în dosarul în care primarul Radu Mazărea este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale.

Mai multe articole despre:
Constanţa primar Radu Mazăre percheziţii