MENIU

Masca, OBLIGATORIE și în Mureș în spațiile publice deschise

Masca devine obligatorie în Mureș, în spațiile deschise

Comitetul Județean pentru situații de urgență a decis introducerea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise aglomerate, de sâmbătă, 8 august, ca măsură pentru prevenirea transmiterii noului coronavirus. Copiii de sub cinci ani sunt exceptați de la măsură.

Masca va trebui purtată, în perioada stării de alertă, în piețele agroalimentare și auto, în locații de tip bazar, permanente sau temporare, în târguri, zonele de așteptare exterioare ale unitățile spitalicești publice și private, ambulatorii de specialitate, farmaciilor, etc, precum și în spațiile de așteptare situate în exteriorul unor entități publice și private care asigură servicii pentru populație (instituții publice, entități tip hypermarket, supermarket, bănci, companii de telefonie, etc), în stațiile de autobuz, autogări și peroane și în spațiile publice deschise aferente obiectivelor turistice.

Masca de protecție va fi obligatorie și la toate evenimentele publice, cu respectarea numărului de participanți prevăzut de legislație, în toate zonele de promenadă, precum și pe arterele pietonale intens frecventate, potrivit ziare.com

Mai multe articole despre:
masca mures spatii deschise