MENIU

”Simţeam cum coastele se strâng”. Mărturia impresionantă a unei supraviețuitoare din Colectiv

O tânără care a fost la un pas de a muri strivită de cei care se străduiau din răsputeri să iasă din incendiul din Colectiv povestește despre experiența care a marcat-o pe viață. 

Fata, elevă în clasa a XI-a la un liceu din Capitală, spune că oamenii care încercau să iasă din Colectiv în momentul în care s-a instalat panica din cauza incendiului o striveau, însă ea se gândea încontinuu că acela nu putea să-i fie sfârșitul. 

”Le-am zis că dacă nu mor arsă sau sufocată o să mor strivită. Simţeam cum coastele se strâng, nu-mi mai simţeam oasele... simţeam totul amorţit. Mă gândeam doar că nu poate să-mi fie ăsta sfârşitul. Cât timp am stat în spital singură îmi tot aminteam şi ştiam că dacă o să mă întorc la colegi şi o să vorbesc cu persoane o să îmi fie atrasă atenţia şi stând la ore o să mă concentrez pe lecţii şi nu o să mă mai gândesc”, a povestit eleva, pentru digi24.ro. 

Tânăra a reușit să iasă din club cu piciorul zdrobit și a fost rapid tratată de medici. Acum are piciorul în ghips, însă a fost externată și chiar a mers la școală. 

 

 

Mai multe articole despre:
colectiv incendiu colectiv