MENIU

Marte se află în Leu. Cum sunt influențate zodiile de acest fenomen

Marte se află în Leu. Cum sunt influențate zodiile de acest fenomen

Marte, planeta acțiunii, se află în mândrul Leu, iar fenomenul durează până pe 5 septembrie. Natura lui este de a lua inițiativa, de a-și asuma riscuri și de a conduce, pe când Leul mereu se lasă condus de instinct, dar și de latura sa egoistă. În această perioadă, anumite zodii vor fi influențate mai mult de această schimbare astrologică și își vor lăsa inimile să decidă în locul lor.

O adevărată bătălie va avea loc în sufletele anumitor nativi, care vor fi puși în situația de a alege între iubire și propria bunăstare. Astfel, anumite semne zodicale vor decide că este mai bine să pună capăt relației în care se află și să continue acest drum singuri. Deși nu va fi ușor, Marte le va da exact impulsul de care vor avea nevoie, iar influența zodiei Leu se va resimți în cazul celor care vor pune mândria și orgoliul pe primul loc.

Marte se află în Leu: iată cum sunt influențate zodiile de acest fenomen!

Berbec

Firea ta mândră va fi mult mai evidentă în această perioadă, când vei începe să fii cu adevărat arogant. Nu îți mai pasă de părerea celor din jur, inclusiv de cea a perechii tale. Este posibil să ai parte de multe discuții în contradictoriu în această perioadă, iar perechea ta îți va reproșa faptul că te-ai schimbat.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop marte în leu