MENIU

Marte este în Gemeni: zodiile dau dovadă de inteligență

Marte este în Gemeni: zodiile dau dovadă de inteligență

Până pe 4 iunie, Marte, planeta războiului, se intersectează cu casa Gemenilor - zodia cea mai comunicativă și mai inteligentă, poziție care va aduce zodiilor caracteristicile acestui semn de aer.

Berbec

Pentru Berbeci, comunicarea va deveni din ce în ce mai bună. În acelaşi timp, Marte te ajută să spui ce vrei cu putere şi convingere. Totuşi, fii conştientă de faptul că Marte, o planetă care dă multă energie, poate să-ţi cauzeze şi o perioadă agitată.

Aşadar, o stare mai calmă şi de relaxare ţi-ar prinde bine pentru a te putea concentra pe ce ai de făcut. Reevaluează-ţi valorile pentru a crea lucrurile pe care le vrei.

Taur

În această perioadă, Marte este un real ajutor pentru cei care au examene de susţinut, planeta acţiunii punând accent pe educaţie. Intelectul este solicitat în acest moment, au loc multe conexiuni între idei şi creşte dorinţa de a contura lucrurile pe care le vrei în viaţa ta. Acum este momentul cel mai bun de a-ţi face planuri pe care, cu hotărârea specifică zodiei tale, să le materializezi.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop Marte în Gemeni