MENIU

Marian Oprişan îşi mai ia o maşină cu bani de la mama

Mama lui Marian Oprișan este din ce în ce mai darnică. Președintele Consiliului Județean Vrancea a fost filmat în show-room-ul unui dealer auto în timp ce discuta despre opțiunile unei limuzine de producție germană.

Întrebat de unde are banii pentru bolidul de lux, Marian Oprișan a spus că sunt tot de la mama lui, cea care i-a mai făcut cadou o mașină de teren de aproape 100 de mii de euro, scriu jurnaliștii de la G4Media.

Din imagini se vede cum Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea și președintele PSD Vrancea discută cu vânzătorul despre opțiunile bolidului care pleacă de la prețul de 95 de mii de euro. Întrebat de jurnaliștii G4Media.ro dacă a cumpărat mașina, Oprișan a spus că: ”nu am comandat, am fost în vizită să mă uit, ca oricare om pasionat de automobile. Am văzut o ofertă, am configurat de curiozitate un tip de autoturism, mă gândesc dacă o iau sau nu”.

Când a fost întrebat de unde are banii, Oprișan a fost deranjat: "Nu mai puneți întrebări la capitolul ăsta. Eu am mai declarat că atunci când am intrat în politică, în administrație, aveam un milion și jumătate de mărci. Când mi s-a făcut o înscenare și mi s-a pus sechestru pe o mașină, i-am dat toți banii mamei mele. Acolo sunt banii mei”.

Pasionat de mașini, Marian Oprișan a mai fost în atenția publicului când și-a cumpărat o mașină de teren de 150.000 de euro pe care șeful PSD Vrancea a susținut că a primit-o cadou de la mama sa pensionară.

Mai multe articole despre:
maşină Marian Oprişan