MENIU

Marcel Ciolacu, vizită oficială în Turcia. Corespondentul special Ana Maria Păcuraru va relata momentele cheie ale evenimentului - VIDEO

Jurnalistul Ana Maria Păcuraru însoțește delegația oficială

Premierul Marcel Ciolacu va pleca într-o vizită oficială în Turcia, la invitația președintelui Recep Erdogan. Șeful Guvernului va fi însoțit de 11 miniștri din Guvern dar și de președintele ANSVSA. La marele eveniment se află și jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru, care va veni cu transmisiuni maraton și va prezenta momentele cheie ale întâlnirii. 

În cadrul acestei vizite, Premierul Ciolacu va avea întrevederi cu președintele Recep Tayyip Erdoğan și cu miniștrii cabinetului turc, urmând să se semneze documente bilaterale importante.

Premierul este însoțit de vicepremierul Marian Neacșu, precum și de un grup de miniștri din guvernul român, inclusiv Alexandru Rafila, ministrul sănătății; Alina Gorghiu, ministrul justiției; Ligia Deca, ministrul educației; Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor; și Angel Tîlvăr, ministrul apărării.

Această vizită a premierului Marcel Ciolacu în Turcia are loc la scurt timp după ce, la finalul lunii aprilie, vicepreședintele turc, Cevdet Yilma, a fost prezent în România. Turcia rămâne principalul partener comercial al României din afara Uniunii Europene și prima destinație extracomunitară pentru exporturile românești.

Momentele-cheie ale vizitei vor fi transmise de corespondentul special Realitatea Plus, Ana Maria Păcuraru.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu turcia ana maria pacuraru relatare