MENIU

Ciolacu, mesaj de felicitare pentru Olaf Scholz după rezultatul alegerilor din Germania: „Vrem să lucrăm pentru un viitor mai durabil în Europa”

Marcel Ciolacu

Președintele PSD - Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Olaf Scholz, candidatul Partidului Social-Democrat (SPD) la funcţia de cancelar al Germaniei, pentru rezultatul obținut.

„Felicitări Olaf Scholz. Mulți germani au ales SPD. Sperăm la un guvern condus de SPD. Împreună vrem să lucrăm pentru un viitor mai durabil în Europa! Respect și solidaritate”, a scris Marcel Ciolacu pe Twitter.

Olaf Scholz, candidatul social-democraţilor (SPD) la funcţia de cancelar al Germaniei, este de părere că estimările privind rezultatul alegerilor legislative de duminică îi conferă partidului său mandatul de a forma viitorul guvern.

„Cred că putem obţine un mandat pentru a revendica formarea viitorului guvern", a declarat Scholz.

„Cetăţenii vor o schimbare. Vor ca viitorul cancelar să fie candidatul SPD. Se poate vedea asta foarte clar din sondajele de opinie, dar şi din rezultatul alegerilor", a spus el, adăugând că şi alte partide au obţinut rezultate bune, în timp ce conservatorii au suferit pierderi semnificative.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu germania alegeri