MENIU

Marcel Ciolacu despre întâlnirea cu Mircea Geoană la restaurant: „Am vorbit despre înot”

Marcel Ciolacu despre întâlnirea cu Mircea Geoană la restaurant: „Am vorbit despre înot”

Marcel Ciolacu a vorbit despre imaginile apărute în media care îl arătau alături de Mircea Geoană la un restaurant din București. Liderul PSD a explicat că întâlnirea a fost una informală și că nu s-au purtat discuții politice, subliniind că subiectele de discuție au fost diverse, incluzând și sportul.

„Normal, când se strâng mai mult de doi români vorbesc despre fotbal și despre politică. În seara aceea am vorbit și despre înot”, a declarat Marcel Ciolacu, făcând referire la performanța remarcabilă a lui David Popovici, care a câștigat medalia de aur la înot la Jocurile Olimpice de la Paris. „Dar nu am intrat în negocieri politice”, a adăugat el, în timpul unei vizite de lucru la Drumul Expres Craiova-Pitești.

Cozmin Gușă - dezvăluiri bombă despre întâlnirea dintre Geoană și Marcel Ciolacu!

A fost întâlnire de gradul zero între Marcel Ciolacu și Mircea Geoană! Cei doi posibili candidați la alegerile prezidențiale s-au întâlnit la ziua de naștere a omului de televiziune Marius Tucă. La aceeași masă selectă s-au mai aflat Mihaela Geoană, Victor Ponta, dar și influenți oameni de afaceri. Totul se întâmplă la doar câteva zile după ce trustul de presă la care lucrează Tucă a dezvăluit că secretarul adjunct al NATO ar fi trimis o coroană de flori la înmormântarea lui Mihai Caraman, spionul care a reușit să fure informații clasificate de la NATO în perioada comunistă. 

În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, Marius Tucă a dat cărțile pe față și a mărturisit că acesta a fost pretextul ideal ca Geoană și Ciolacu să se întâlnească. Cele mai importante discuții ar fi fost despre Partidul Social-Democrat.

Cina cea de taină: Întâlnire între Mircea Geoana și Marcel Ciolacu. Marius Tucă, organizatorul evenimentului, a explicat cum au ajuns cei doi să stea la aceeași masă

Mai multe articole despre:
ciolacu geoana cina