MENIU

Mama Elodiei Ghinescu rupe tăcerea. Secretul dezvăluit!

<p>Elodia Ghinescu</p>

Anul acesta se împlinesc 12 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, fără ca nimeni să știe ceva despre fosta avocată. Recent, mama Elodiei a spus că nu și-a mai văzut nepotul acum în vârstă de 15 ani, de mulți ani. 

”Ultima dată când l-am văzut pe Patrick era mic, era prin clasa a doua. Deși am câștigat peste tot în instanța, ei (n.r. familia lui Cristian Cioacă) nu i-au dat voie să ne vadă, să ne întâlnim cu el. Acum e mare, e deja în clasa a VIII-a, va fi licean în curând. Mătușa lui, sora lui Cioacă este cea care îl crește, l-a învățat de rău, să vorbească urât. Avem speranță, nu ne-o pierdem, că poate cândva va veni și la noi, la mormântul mamei lui. Acum însă are interzis. Nu știu ce i-au spus despre noi, despre mama lui.

Am înțeles că sora lui (n.r. Cioacă) vrea să-i schimbe și numele de familie lui Patrick. Să nu-l mai cheme Cioacă,  ci Ene, cum o cheama pe ea în urma căsătoriei. Poate că numele Cioacă îi face rău lui Patrick, nu mai sunt copii, la școală poate se vorbește despre el și probabil că nu în termeni frumoși”, a spus Emilia Ghinescu pentru wowbiz.ro.

Mai multe articole despre:
Elodia Ghinescu Cristian Cioacă