MENIU

Mai multe avioane nu au putut ateriza pe Aeroportul Otopeni din cauza furtunii

Mai multe aeronave care aparțin TAROM, Wizz Air, Ryanair și Qatar Airways nu au putut ateriza pe Aeroportul Otopeni din Capitală din cauza furtunii puternice. Acestea au fost obligate să rămână în aer până când au primit permisiunea de aterizare. Totodată, unele avioane au fost redirecționate să aterizeze către aeroportul din Constanța.

Update: Mai multe avioane au aterizat deja la București, un zbor Qatar Airways a aterizat la Constanța. Tot către acest aeroport se îndreaptă și un Boeing 737 Blue Air care a venit de la Heraklion. Zborul Ryanair care venea de la Berlin la București a decis să aterizeze în Varna. Decolările s-au reluat și ele, scrie Boardingpass.ro.

-------------------------------------------------------

Situație halucinantă în timpul furtunii. La ora 20:00, mai multe zboruri sau fost ținute la sol, iar cele care ureau să aterizeze în Capitală au fost obligate să aștepte în aer sau au fost redirecționate către cele mai apropiate aeroporturi.

Cel puțin 8 zboruri se aflau, la ora 20:00, în așteptare pentru a ateriza la București, după ce furtuna a blocat calea de aterizare pe pista 08R a aeroportului Henri Coandă, arată boardingpass.ro.

Zborul Qatar Airways QR219 Doha – București a fost redirecționat către Constanța.

Aeronavele care nu pot ateriza pe Aeroportul Otopeni sunt următoarele:

Wizz Air / Catania - București
Ryanair / Berlin - București
TAROM / Chișinău - București
Qatar Airways / Doha - București
TAROM / Paris - București

Mai multe articole despre:
avion Otopeni furtuna