MENIU

Luxul de la noi de acasă. Bucovina a fost inclusă într-un circuit turistic care costa 130.000 de persoană

Bucovina a fost inclusă într-un circuit turistic internațional de lux. Prețul unui loc pentru o astfel de vacanță este de aproape 130.000 de dolari. 

Compania care a făcut topul și a ales destinațiile este considerată liderul mondial în rândul operatorilor de turism de lux și de circuite organizate cu avioane private. 

Compania a anunțat că Bucovina, alături de București, este pe lista destinațiilor care vor fi vizitate într-un circuit intitulat „Regate şi culturi”, programat în perioada 13 iunie – 2 iulie 2024.

Astfel, o persoană care va cumpăra un bilet pentru tur va trebui să plătească nu mai puțin de 129.950 de dolari. Prețul acestei expediții all-inclusive cuprinde călătoriile cu avionul privat, hoteluri, transport terestru și mese, dar și activități zilnice sau băuturi locale. 

Excursia durează 20 de zile și include destinații din mai multe țări, respectiv Londra (Anglia), golful Kotor (Muntenegru), Cracovia (Polonia), București și Suceava (România), Bukhara (Uzbekistan), Tbilisi (Georgia), Ashgabat și Merv (Turkmenistan), Efes și Costa de Turcoaz (Turcia).

Mai multe articole despre:
Bucovina turism turisti circuit turistic