MENIU

Lui Gigi Becali i-au fost furate oile din Pipera - La cât se ridică prejudiciul

Gigi Becali

Stâna lui Gigi Becali a fost prădată de hoți. Mai mulți indivizi au furat trei oi ce aparțin patronului FCSB, valoarea de piață a animalelor fiind de 1.500 de euro. Făptașii au fost prinși, însă oamenii legii nu au stabilit, până acum, unde se află mioarele.

Totul s-a întâmplat vineri. Cei suspectați de furt au venit cu mașina lângă câmpul unde se aflau la păscut oile lui Gigi Becali. Au luat trei patrupede și le-au pus în portbagaj, iar apoi au dispărut fără urmă.

A doua zi, sâmbătă, ciobanul angajat de patronul FCSB și-a dat seama că lipsesc trei oi, așa că a alertat Poliția.

„La data de 5 noiembrie a.c. , în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 4 noiembrie a.c., în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat, pe un teren extravilan, din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, județul Ilfov. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au efectuat activitățile de cercetare a locului faptei”, a transmis Poliția Ilfov.

„La data de 05 noiembrie a.c.,în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere”, notează IPJ Ilfov.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali