MENIU

Ludovic Orban spune că nu mai poate fi tolerată existenţa unui Parlament expirat: ”Alegerile sunt fundamentale, nu un moft!”

Premierul României - Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică seară, că alegerile au legătură cu democraţia şi nu reprezintă un „moft”, iar scrutinul din 6 decembrie se impune pentru că nu mai poate fi tolerată „existenţa unui Parlament expirat”, care nu mai are legitimitate.

„Alegerile generale sunt fundamentale, ele trebuie să dea un Parlament legitim, care să fie conform cu dorinţa politică actuală a cetăţenilor români. Alegerile nu sunt un moft.

Democraţia este legată de alegeri. (…) Păi, actualul Parlament o să numească în continuare oameni ca Renate Weber la Avocatul Poporului, Florin Iordache la Consiliul Legislativ, Dorneanu – preşedinte la Curtea Constituţională.

Nu putem să mai tolerăm existenţa unui Parlament expirat, care nu mai are de fapt niciun fel de legitimitate. Alegerile sunt fundamentale pentru readucerea României definitiv pe drumul drept. Parlamentul actual, de cele mai multe ori, ne-a pus beţe în roate”, a spus Ludovic Orban la un post TV.

Mai multe articole despre:
ludovic orban