MENIU

Lovitură grea pentru Andreea Mantea, în legătură cu băieţelul ei şi Cristi Mitrea

Fosta asistentă a lui Mircea Badea de la emisiunea "Noaptea târziu", de la începutul anilor 2000, Adina Halas, a vorbit la televiziunea Antena Stars despre situaţia în care se află Andreea Mantea, devenită mămică de puţin timp, dar despărţită de tatăl copilului.

Adina Halas crede că între Andreea Mantea şi Cristea Mitrea este o bătălie a orgoliilor. Mai mult, ea a spus că timpul va vindeca orice rană şi copilul este cel mai important, de aceea trebuie să primească atenţie. "A fost o sarcină apărută, nu planificată", a spus Adina Halas.

Altfel, Andreea Mantea a făcut câteva precizări pe Facebook despre situaţia ei:

"Dragi colegi şi foşti colegi din presa scrisă şi din televiziune,

De dragul colaborării noastre de până acum şi din bun simţ faţă de mine şi de familia mea, vreau să vă rog să nu mai insistaţi cu subiectul- tatăl copilului meu. Am spus-o şi o mai spun o dată: încă din luna a 6-a de sarcină, drumurile noastre s-au separat. Definitiv. Fiecare având priorităţile lui.

Şi nu credeam că o să spun asta vreodată, dar este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Nici nu vreau să îmi imaginez unde s-ar fi ajuns dacă nu se întâmpla aşa. Faptul că am rămas însărcinată este o minune şi o să îi mulţumesc lui şi lui Dumnezeu toată viaţa! Ştiu că ar fi normal ca acest copil să aibă ambii părinţi alături, dar credeţi-mă că NU se poate acest lucru în cazul nostru, din motive destul de grave, pe care nu vi le pot împărtăşi.

Da, nu şi-a văzut copilul şi nici nu o să îl vadă. Pentru că îmi doresc tot ce este mai bun pentru acest copil. Îmi doresc să îl cresc într-un mediu sănătos, liniştit şi frumos.
Vă mulţumesc din suflet pentru înţelegere!".

Mai multe articole despre:
Andreea Mantea Adina Halas