LOGOS - Centru educațional, locul unde gândirea se dezvoltă echilibrat. Activități relaxante, cu efecte benefice, pentru copiii de mâine!
Dezvoltarea echilibrată și un copil angajat în procesul de înțelegere reprezintă scopul lecțiilor de la LOGOS - Centru educațional. Zilele acestea, centrul destinat copiilor unde se îmbină, în armonie perfectă, jocul cu aritmetica mentală a îmbrăcat haine noi! Noul sediu LOGOS - Centru educațional din Bd. 1 Decembrie 1918 este pregătit, nou-nouț, proaspăt și luminos, și vă așteaptă cu porțile larg deschise!
LOGOS - Centru educațional este locul unde, după școală, copilul se va familiariza cu noțiunea de aritmetică mentală, va cunoaște noțiuni elementare despre aritmetica mentală, va înțelege cum să folosească abacul și va calcula primul șir de numere pe abac.
Este un loc unde să-și devolte abilitățile, să practice o altfel de învățare, complementară celei standard, să se dezvolte emoțional, să folosească joaca pentru a cunoaște și a asimila concepte.
La LOGOS - Centru educațional, veți descoperi traineri atenți și dedicați. Este locul unde copilul se va întâlni cu alți copii de aceeași vârstă și cu interese comune, va descoperi o activitate relaxantă, cu efecte benefice.
Metoda de predare LOGOS - Centru educațional este metoda Abakus Europe - International, care are la bază o curriculă avizată de către PAMA Global Abacus & Mental Aritmetic Association.
Aritmetica mentală își are originea în Japonia antică, unde chiar și atunci, cu ajutorul unui abac, a unor conturi speciale, copiii își puteau îmbunătăți memoria, își puteau face calcule complexe în mintea lor și își puteau antrena atenția și concentrarea.
Spre deosebire de un dispozitiv atât de cunoscut ca un calculator, care nu poate decât să încetinească activitatea creierului, un abac sau sorban, dimpotrivă, crește dezvoltarea mentală.
Aritmetica mentală începe la vârsta de 4 ani și continuă până la vârsta de 16 ani.
Scopul principal este de a-i învăța pe copii să folosească în mod rațional posibilitățile ambelor emisfere ale creierului, stânga și drepta.
Orice înclinații care sunt încorporate genetic într-o persoană mică, datorită acestui antrenament, sunt dezvoltate activ.
Aritmetica mentală ajută copiii să-și canalizeze și să concentreze capacitățile pe rezolvarea problemelor, să-și îmbunătățească diligența, atenția, comunicarea, imaginația și intuiția.
Cu ajutorul aritmeticii mentale, copiii se dezvoltă armonios. Ei se vor concentra mai bine și își vor dezvolta aptitudinile ca memoria fotografică, calcule matematice și logica.