MENIU

Bombă! Miercuri se publică scrisoarea, dacă Liviu Dragnea nu convoacă CEx

Liviu Dragnea

Informație-bombă de oferită de Denise Rifai. Jurnalista Realitatea TV a postat pe Facebook-ul ei următorul mesaj: "Daca LIVIU DRAGNEA nu anunta astazi(marți - n.r.) cand convoaca CEX, maine se publica scrisoarea ! Tic tac...".

Informația vine în contextul în care tot Denise Rifai a fost cea care a dezvăluit numele "greilor" din PSD care au semnat scrisoarea în care se cere retragerea sprijinului politic lui Liviu Dragnea.

"Astazi au mai aparut alte Cinci NUME ale unor grei din PSD care se alatura domnilor Stanescu, Badalau, Ciolacu si doamnei Gabriela Firea, ca semnatari ai scrisorii in care se cere retragerea sprijinului politic lui Liviu Dragnea. Asadar, urmatorii pe lista semnatarilor scrisorii sunt:

Dumitru Buzatu - sef PSD Vaslui
Robert Negoita - sef PSD sector 3, Bucuresti
Rodica Nassar - sef PSD sector 2, Bucuresti
Ioan Mocioalca - sef PSD Caras Severin
Ion Rotaru - sef PSD Braila", a notat realizatoarea TV, pe Facebook, pe 15 septembrie.

Mai mult decât atât, Denise Rifai a dezvăluit, pe 15 septembrie, în direct la Realitatea TV, și alte informații din interiorul PSD despre valul tot mai puternic de revoltă anti-Dragnea.

”Sunt tot mai mulți cei care spun că Dragnea nu dorește un CEx (Comitet Executiv, n.r.). Îi este teamă de o astfel de întrunire. Este conștient că a pierdut sprijinul a mai mult de jumătate din șefii organizațiilor din județe. În CEx sunt și vicepreședinți ai PSD etc., dar cei care îi dădeau putere sunt acești șefi din județe. Dacă nu-l mai vor e semn că vine o toamnă a schimbărilor”, a declarat Denise Rifai, pe 15 septembrie, la Realitatea TV.

De asemenea, jurnalista Realitatea TV a mai precizat că Liviu Dragnea încearcă prin toate mijloacele să evite convocarea unui CEx, întâlnire care ar urma să aibă loc, potrivit social-democratului Codrin Ștefănescu, până la finalul lunii septembrie.

În acest sens, liderul PSD încearcă să negocieze cu cât mai mulți dintre șefii de organizații județene promițându-le de nenumărate că le oferă ceea ce ei doresc, însă, a subliniat Denise Rifai, promisiunile sunt deșarte. ”Promite aceleași funcții unui număr enorm de persoane”, a atras atenția aceasta.

Citește și: Denise Rifai: Nervozitate maximă în PSD. Peste jumătate din liderii de județe, anti-Dragnea

 

 

.