MENIU

Linia 41, blocată pe Pasajul Grant din cauza unui accident rutier! Anunțul STB

Linia 41, blocată pe Pasajul Grant din cauza unui accident rutier! Anunțul STB

Circulația tramvaielor pe linia 41 este blocată pe Pasajul Grant, până în stația Ceahlău, pe sensul spre Ghencea, din cauza unui incident rutier produs pe linia de tramvai. Incidentul a implicat o motocicletă și a dus la oprirea unui număr considerabil de tramvaie.

În acest moment, sunt blocate aproximativ 6-7 tramvaie pe sensul de mers către Piața Crângași, ceea ce cauzează întârzieri semnificative pentru călători.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor afectați, autoritățile au decis înființarea unei linii navetă temporare, 641, care va funcționa între Piața Presei și terminalul Ghencea. Aceasta va asigura legătura între punctele esențiale de pe traseul liniei 41, permițând astfel călătorilor să își continue drumul cu minimă perturbare.

„Linia 41 - blocata pe Pasajul Grant, pana in statia Ceahlau, pe sensul spre Ghencea. Cauza: eveniment de circulatie terti produs pe linia de tramvai. Se va infiinta linia naveta 641, care va functiona intre Piata Presei si terminal Ghencea”, a anunțat STB.
 
Mai multe articole despre:
accident linia 41