MENIU

LG G5 a fost lansat. IMAGINI SPECTACULOASE cu noul model

LG G5. LG a anunţat duminică, cu ocazia MWC 2016, lansarea telefonului LG G5, unul dintre cele mai inovative smartphone-uri din ultimi ani. LG G5 vine cu un profil metalic, care cuprinde un display de 5,3 inchi QHD, cu rezoluţie 2560 x 1440 şi o densitate a pixelilor de 554 ppi.

LG G5. Chiar dacă densitatea pixelilor este mai mică decât pe G4, noul display vine cu o facilitate în premieră – are o zonă care este tot timpul aprinsă şi oferă informaţiile esenţiale. LG a optimizat această funcţie, intitulată Always On, în aşa fel încât să nu consume decât 0,8 % din baterie, astfel că nu există nicio problemă de autonomie, relatează GadgetReport.ro.

Poate cea mai importantă noutate este faptul că bateria lui LG G5, de 2,800mAh, poate fi scoasă, ieşind din partea de jos a telefonului printr-un mecanism de tip slide, foarte ingenios. LG a prezentat şi un accesoriu special, pe care îl poţi folosi atunci când filmezi sau fotografiezi.

Accesoriul are butoane dedicate pentru camera video şi foto şi o rotiţă de zoom, o excelentă soluţie pentru cei care vor mai mult de la un telefon.

Citiţi continuarea şi vedeţi clipurile video de prezentare pe GadgetReport.ro. 

Mai multe articole despre:
lansare Barcelona preţ telefon LG G5