MENIU

La un pas de TRAGEDIE! O femeie a scăpat cu viață, după ce a căzut într-o groapă de la lucrări de termoficare

Groapa de pe bulevardul 1 Decembrie unde a căzut femeia. Foto/

O femeie de 45 de ani, a evitat un sfârșit tragic, după ce a căzut într-o groapă unde au fost efectuate lucrări de excavație.

Femeia s-a oprit in dreptul unor balize, care împrejmuiau locul unde au fost efectuate lucrări de excavație, încercând să se sprijine de acestea, moment in care s-a dezechilibrat si a căzut în groapa respectivă, transmit surse judiciare. Femeia ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, mai spun sursele judiciare.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de prim-ajutor care a intervenit si a scos persoana din groapa, aceasta fiind acoperită de apă până la nivelul gâtului.

Femeia în vârstă de 45 de ani a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Sf Pantelimon, în vederea investigațiilor medicale amănunțite.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției 23 pentru stabilirea situației de fapt.

„La data de 20.11.2023, Secția 23 Politie a fost sesizată prin SNUAU 112 de catre o femeie (trecătoare), cu privire la faptul ca, in jurul orei 20:00, in timp ce se afla pe Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 21A, sector 3, a observat o alta femeie care s-a oprit in dreptul unor balize, care împrejmuiau locul unde au fost efectuate lucrări de excavație, încercând să se sprijine de acestea, moment in care s-a dezechilibrat si a căzut in groapa respectiva.
La fata locului s-a prezentat un echipaj de prim-ajutor care a intervenit si a scos persoana din groapa, aceasta fiind acoperita de apa pana la nivelul gâtului.
Femeia in vârstă de 45 de ani a fost preluata de un echipaj de ambulanta si transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Sf Pantelimon, in vederea investigațiilor medicale amănunțite.
Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 23 pentru stabilirea situației de fapt.
Persoana prezenta halena alcoolica”, se arată în comunicatul poliției.