MENIU

La un pas de o nouă TRAGEDIE ca la 2 Mai! Un tânăr de 18 ani a furat mașina fratelui și a mers cu viteză prin Mamaia, beat și drogat

Foto arhivă

O nouă tragedie ca cea în care a fost implicat Vlad Pascu era să se întâmple, dare de data aceasta la Mamaia. Un tânăr de 18 ani, i-a furat mașina fratelui său, s-a urcat beat și drogat la volan și a mers cu viteză prin stațiune.

La data de 4 septembrie, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că fratele său i-ar fi sustras autoturismul. 

La scurt timp, polițiștii au depistat vehiculul respectiv pe bulevardul Mamaia, fiind implicat într-un accident rutier (tamponare). Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul, un bărbat de 18 ani, ar fi condus autovehiculul respectiv, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi lovit amenajarea rutieră de tip giratoriu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști.

SURSA