MENIU

La ce se gândesc americanii când aud de HTML sau gigabyte

Mulţi dintre noi ştiu că HTML vine de la HyperText Markup Language. În cel mai rău caz, asociează cele patru litere cu un limbaj de programare, fără a enunţa exact cuvintele de la care provin. Un studiu recent a demonstrat însă că un american din zece asociază respectiva abreviere cu o boală cu transmitere sexuală – STD, scrie playtech.ro.

Printre alte revelaţii obţinute din acea analiză, se numără faptul că 77% dintre interlocutori nu ştiu ce înseamnă SEO. Search Engine Optimization este o frază folosită deseori online de cei care vor să se îmbogăţească urcându-vă site-ul în rezultate pe Google. 

Nu mai puțin de 27% dintre respondenți au crezut că “gigabyte” este o insectă întâlnită deseori în America de Sud. Similar cu URSS pe vremuri, 12 procente au fost de părere că USB este prescurtarea denumirii unei ţări europene. Software este definiţia hainelor moi confortabile, din punctul de vedere al 15% dintre participanţii la studiu. Până şi banalul MP3 a fost considerat un robot din universul Star Wars de 23 procente dintre adulţii chestionaţi. Citeste mai mult pe playtech.ro.