MENIU

Jocuri de Putere se întoarce în forță duminică seară, cu un invitat de marcă, Vladimir Socor

<p>JOCURI DE PUTERE cu Rareş Bogdan</p>

"Jocuri de Putere" se întoarce cu o Ediţie Specială. Duminică seara, în platoul Realitatea TV, va fi invitat analistul politic Vladimir Socor. 

Vladimir Socor este unul dintre cei mai importanţi observatori ai spaţiului est- European şi este specialistul pe zona de Est a Europei al Fundaţiei “Jamestown” din Washington. 

"Ma astept de la discutiile cu Vladimir Socor sa se lamureasca pentru opinia publica din Romania multe lucruri ciudate care se intampla la frontiera euratlantismului adica pe Prut sau in jurul Romaniei", spune consultantul politic Cozmin Gușă.

Vladimir Socor este expert recunoscut la nivel internaţional în problemele fostelor ţări sovietice din Europa de Est, Caucazul de Sud şi Asia Centrală.

"Ca subiect aparte, probabil ca cel mai interesant va fi discutia despre felul cum actioneaza axa Budapesta - Moscova, o axa constituita ad-hoc in ultima perioada, o axa destul de ciudata dar care a fost, sa spunem, reliefata si posibil sa fie construita din toleranta prea mare a UE fata de gesturile lui Victor Orban si de interesele Rusesti de a penetra Europa, sigur cu plata respectiva care insemana contracte nenumarate pentru guvenrul de la Budapesta", spune Gușă.