MENIU

Ioan Niculae: „România e condusă de OMV”! Acuzații către mafia lui Coldea. Cum a vrut să-i închidă firmele

Ioan Niculae: „România e condusă de OMV”! Acuzații către mafia lui Coldea. Cum a vrut să-i închidă firmele

„România e condusă de OMV de la Viena” - spune miliardarul Ioan Niculae într-un interviu-bombă, acordat jurnalistului Liviu Alexa. Miliardarul face dezvăluiri incredibile despre manevrele făcute de statul paralel și despre cum i s-a fabricat dosarul. Mai mult, acesta povestește și cum generalii mafioți au încercat să îi închidă firma din Bulgaria. 

„În luna iunie 2010, la câteva zile, am văzut o notă semnată de Coldea, în care spunea că nu știu ce dracu am făcut eu, că mă duc la miniștri, că îi trag de mâneca... Să-mi meargă combinatele, că insist...

Banii mi s-au cerut de către... sau ajutorul, nu bani, că așa se cerea în orice campanie electorală, mai ales prezidențială, de către Hrebenciuc. La mine în birou. Și am zis că nu pot să dau atâția bani câți cereți voi. Pot să dau și eu o sumă de bani. Aveam dreptul, conform legii, datorită cifrei de afaceri și... eu știu... alea... 2%... care trebuie să-i scoți din... poți să-i scoți din cei 16%, care-i impozitul de stat, să-i dai cui vrei tu. Pe o... pe donații... pe... și-a zis, nu, ar fi mai bine știi tu cum, cash. Țin minte că i-am dat o sumă de bani, era sub 100.000 sau 150.000 de euro, în lei. Și atât! Nici vorbă de ce a spus apoi în proces și....și ce a făcut împotriva mea. Nici vorbă!

S-a dus SRI-ul cu notă, la nivel central în Bulgaria – și vă spun că asta este spusă de prim-ministrul bulgar, într-o întâlnire directă cu mine, s-a dus cu notă ca să-mi închidă firma în Bulgaria.

Ce-ai tu, mă, statul român nenorocitule, cu un cetățean al tău, propriu, dacă face o firmă și îi merge bine intr-un alt stat? I-am spus lui Borisov. În întâlnire directă cu Borisov, am întrebat: ce-au ăștia cu mine, domnule, ce se întâmplă? Și a început să dea din cap așa și a spus: păi tu nu știi? Ai tăi îți fac rău. Care, domnule?! Vroiam să facem un pod, un pod la Zimnicea, parteneriat public-privat. Și a zis da, eu sunt de acord, dar vezi că ai tăi nu sunt de acord! Vezi că piedicile sunt la români. Și așa a fost.

Deci, eu vă spun că România este condusă de OMV, nu de guvernul care este acuma”, a spus Ioan Niculae.

Miliardarul Ioan Niculae, dezvăluiri fără precedent. Ce a făcut când l-a văzut pe Florian Coldea la nunta fiicei lui

Mai multe articole despre:
ioan niculae omv