MENIU

Interlop din Constanţa, lăsat liber după ce şi-a bătut iubita şi i-a trimis o coroană cu MESAJ clar

După ce și-a terorizat prietena și i-a trimis, simbolic, o coroană de flori, fiind arestat preventiv sub acuzațiile de lovire sau alte violențe, amenințare, hărțuire, influențarea declarațiilor și încălcarea măsurii privind interzicerea oricărui contact stabilită printr-un ordin de protecție, interlopul constănțean Marius Ursoi a fost eliberat de judecători. Bărbatul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, cu toate că faptele sale nu sunt de natură să liniștească opinia publică, scrie reporterntv.ro.

Potrivit procurorilor care au propus arestarea sa, iubita lui Ursoi ar fi fost bătută de mai multe ori cu pumnii și picioarele, amenințându-i familia cu moartea, atât direct cât și prin intermediul prietenilor. Îndrăgostit de respectiva, acesta nu a ezitat să îi trimită o coroană mortuară inscripționată cu un mesaj clar: 'Lacrimi, durere, Alina'.

"La datele de 07.08.2016, respectiv 21.08.2016, inculpatul a agresat-o pe persoana vătămată J.A.V, lovind-o cu pumnii și picioarele pe corp.

 În perioada 07.08.2016 – 26.08.2016, inculpatul, în mod repetat, a amenințat-o pe persoana vătămată J.A.V, în mod direct cât și prin intermediari, respectiv membrii familiei acesteia, cu acte de violență și cu suprimarea vieții. În aceeași perioadă inculpatul s-a deplasat la locuința persoanei vătămate, a împiedicat-o să se deplaseze cu autoturismul personal, i-a adus o coroană funerară cu înscrisuri explicite („LACRIMI, DURERE, ALINA”). Prin telefon, inculpatul i-a adus persoanei vătămate amenințări cu acte de violență și suprimarea vieții, cu scopul de a o determina să revină la relația anterioară cu inculpatul.

În mod repetat, inculpatul i-a cerut persoanei vătămate să revină asupra declarațiilor date cu ocazia depunerii plângerii penale de către aceasta la poliție împotriva inculpatului.

În datele de 26.08.2016 și 01.09.2016, inculpatul a încălcat cu rea – credință măsura de protecție dispusă de Judecătoria Constanța prin sentință civilă, prin aceea că a contactat-o telefonic, aducându-i amenințări cu acte de violență și suprimarea vieții, deși era obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de persoana vătămată, precum și să nu o contacteze telefonic, electronic, prin corespondență sau în orice alt mod", se arată într-un comunicat la procurorilor.

Mai multe articole despre:
interlop decizie judecatori marius ursoi