MENIU

Huidu a fost dus la secție de polițistul Godină după accidentul cu victime: „Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!”

Șerban Huidu

Șerban Huidu i-a cerut polițistului Marian Godină să îl împuște! Este mărturia șocantă făcută recent chiar de realizatorul TV. Celebrul polițist a fost cel care l-a transportat la spital pe Huidu după ce a provocat accidentul în timpul căruia trei oameni au murit.

Trei oameni și-au pierdut viața în urma accidentului provocat de Șerban Huidu. În urma tragediei din 16 octombrie 2011, prezentatorul tv a declarat că a fost dus la spital chiar de polițistul Marian Godină. Huidu a explicat că Marian Godină l-a acuzat că a băut și din cauza asta a provocat accidentul. Iar prezentatorul i-a cerut să îl împuște imediat în cap.

„După ce-am avut accidentul de mașină, cel cu victime, am stat acolo, la locul accidentului. Și la un moment dat a venit un polițist care m-a dus la spital. Și polițistul tot drumul, mi-a zis, hmmm… Și, la un moment dat, n-am mai putut și i-am zis „Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!”. El era Godină. Credea că sunt beat, că vorbeam greu”, a spus Șerban Huidu.

Marian Godină a recunoscut la 5 ani după tragicul accident într-o postare pe facebook. „Am primit misiunea de a-l duce pe Şerban Huidu la Spitalul Județean Braşov pentru a-i recolta probe. (…) Nu l-am jignit, dar i-am adresat lui Şerban vorbe grele. Era oricum în stare de şoc, iar eu, în prostia mea, m-am găsit să-i țin predici. (…) Şerban mi-a zis să-l împuşc. Am reacționat la fel de idiot şi i-am spus că probabil aş face-o, dacă legea mi-ar permite”, a scris polițistul pe contul său de Facebook.

Cu toate acestea, Huidu a spus că îl apreciază pe Godină pentru umorul său aparte.

Mai multe articole despre:
serban huidu marian godina