MENIU

Însoțitoare de bord în lacrimi după reacția brutală a unui pasager. Motivul este HALUCINANT!

Unui pasager furios i-a fost interzis accesul în avion, după un acces de furie la care i-a căzut victimă o însoțitoare de bord. Femeia a izbucnit în lacrimi după ce a fost supusă unei cascade de insulte, spre stupoarea celorlalți pasageri. 

Incidentul a avut loc pe un aeroport din Bruxelles și a fost cauzat de un individ care declară că este deranjat de atitudinea europenilor față de „oamenii de culoare” și este o victimă a „spiritului de gloată al europenilor împotriva străinilor cu piele închisă la culoare”.

Însoțitoarea de bord bruscată susține că pasagerul nu avea biletul de călătorie imprimat pe hârtie, așadar nu se putea îmbarca pe cursa companiei Ryanair pe care susținea că avea rezervare. 

Un alt călător care a sărit în apărarea femeii a fost și el supus la un tir de atacuri verbale. 

Ceilalți pasageri, indignați de accesul de furie al bărbatului care cerea insistent să discute cu superiorul însoțitoarei admonestate, l-au filmat și au postat imaginile pe internet.

Acestea au depășit 50.000 de vizualizări și au general valuri de furie la adresa individului și un sprijin moral covârșitor față de angajata companiei aeriene, relatează Daily Mail.