MENIU

Înșelătoria cu numere auto face victime în sezonul estival: hoții le fură, le pun la altă mașină și alimentează cu carburanți fără să plătească

Înșelătoria cu numere auto: hoții le fură, le pun la altă mașină și alimentează cu carburanți fără să plătească

Polițiștii atrag atenția asupra unui nou tip de infracțiune căreia îi pot cădea victime șoferii, dar și proprietarii unor autoturisme pe care nu le mai folosesc. 

Este vorba de furtul numerelor de înmatriculare și montarea lor pe alte autoturisme cu care hoții alimentează din benzinării și fug fără să plătească.

Înșelătoria a ieșit la iveală în momentul în care un bărbat din Satu Mare a alertat poliția după ce s-a trezit la ușă cu un angajat al unei stații de carburanți, care i-a cerut să plătească un plin de combustibil.

O nouă metodă de înșelătorie pune poliția pe jar: cum sunt păcăliți clienții băncilor printr-un singur apel telefonic

Șoferul i-a explicat angajatului că el nu a alimentat recent, însă cei de la benzinărie i-au arătat filmarea. Sătmăreanul a descoperit, astfel, că tăblițele cu numărul de înmatriculare i-au fost furate, iar cei care au plecat fără să plătească le-au folosit pentru a-și acoperi urmele.

Atât proprietarul mașinii cât și reprezentanții stației de carburanți au sesizat Poliția, care a deschis o anchetă în acest caz. 

Înșelătoria face sute de victime în sezonul estival: hoții vânează mai ales mașinile care nu sunt din localitate.

O nouă înșelătorie face victime pe bandă rulantă printre români. Ce presupune metoda "Fotografia"