MENIU

Nicușor Dan, candidatul comun al PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei. Cine candidează la sectoare

Nicușor Dan, candidatul PNL, USR și PLUS la Primăria Capitalei

Conducerea PNL a validat, sâmbătă, colaborarea cu USR-PLUS la alegerile locale din capitală. Nicușor Dan va fi candidatul comun la Primăria generală. USR-PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL, la 3, 5 şi 6.

În urma negocierilor, liberalii și USR-PLUS au stabilit următorii candidați: Clotilde Armand (USR) - sectorul 1, Radu Mihai (USR) - sectorul 2, Adrian Moraru (PNL) - sectorul 3, Simona Spătaru (PLUS) - sectorul 4 , Cristian Băcanu (PNL) - sectorul 5 şi Ciprian Ciucu (PNL) - sectorul 6.

Premierul Ludovic Orban a precizat că actuala colaborare este bazată pe loialitate, echipa având ca obiectiv modernizarea Bucureștiului.

”Am validat înţelegerea unei colaborări loiale cu partenerii de la USR-PLUS (...) Suntem gata să punem la dispoziţia bucureştenilor întreaga noastră expertiză, toate soluţiile pe care le-am gândit, cele mai bune echipe de candidaţi care să modernizeze Bucureştiul şi care să transforme Bucureştiul într-o capitală europeană de care să fim mândri”, a spus Orban, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului.

Liderul PNL a subliniat că ”dominația PSD a adus haos administrativ în capitală”, rolul candidaților partidului său și ai USR-PLUS urmând să fie acela de a îmbunătăți viaţa bucureştenilor.

”Obiectivul fundamental al nostru în această campanie este acela de a elibera Bucureştiul de sub dominaţia PSD, care a adus haos administrativ, tergiversarea rezolvării problemelor cu care se confruntă Bucureştiul, corupţie, birocraţie şi o calitate execrabilă a serviciilor publice în Bucureşti. Este o ruşine pentru administraţia pesedistă să mai vină în faţa oamenilor după ce nu a fost capabilă să finalizeze niciun proiect important de investiţii, după ce a adus Bucureştiul într-o stare critică pe toate sistemele publice. Să ne aducem aminte de iarnă, în care cartiere întregi au rămas fără căldură şi fără apă caldă din cauza lipsei de investiţii în modernizarea reţelelor. Să ne uităm la traficul din Bucureşti, să ne uităm la poluarea din Bucureşti, să ne uităm la toate proiectele abandonate care au fost pregătite de administraţiile anterioare şi care au fost lăsate de izbelişte. Obiectivul nostru fundamental este să venim cu toate soluţiile care sunt pregătite de cei mai buni specialişti care să îmbunătăţească viaţa bucureştenilor şi eu cred că Partidul Naţional Liberal, alături de USR PLUS, reprezintă cea mai bună soluţie pentru Bucureşti”, a transmis Ludovic Orban.