MENIU

Incident VIOLENT în Capitală! Doi tineri au ajuns la spital după ce au fost ÎNJUNGHIAȚI lângă o școală. Motivul atacului - HALUCINANT

Incident VIOLENT în Capitală! Doi tineri au ajuns la spital după ce au fost ÎNJUNGHIAȚI lângă o școală

Un incident violent s-a petrecut joi în Capitală! Doi tineri au fost înjunghiați în apropierea unei unități scolare din Sectorul 2.

Cele două victime au fost transportate de urgență la spital. Este vorba de doi tineri de 17 ani și 20 de ani.

Incidentul violent ar fi pornit de la o ceartă în mediul online, potrivit primelor date.

La ora 13:00, prin apel 112, poliția a fost sesizată că în apropierea unei unități de învățămant din sectorul 2 are loc un scandal între mai mulți tineri.

Poliţiei Capitalei a anunțat că la fața locului au sosit polițiștii Secției 9 Poliție care au identificat doi tineri cu vârste de 17 și 20 de ani, ce prezentau răni produse cel mai probabil de un obiect tăietor înțepător.

Potrivit primelor informații, cele două persoane ar fi fost agresate de alți trei tineri care însă nu se mai aflau la fața locului la sosirea polițiștilor.

Cei doi tineri au fost transportați la unități spitalicești pentru îngrijiri.

Polițiștii s-au autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. La acest moment desfășoară activități în vederea identificări tuturor persoanelor implicate și stabiliri înprejurărilor prin care s-a produs evenimentul.

Nu se știe deocamdată dacă cei doi tineri răniți vor alege să depună plângere, mai relatează Realitatea PLUS.