MENIU

Începe programul „Litoralul pentru toți”. Cât costă o cameră

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până când se dă din nou startul programului Litoralul pentru toți. Începând cu data de 1 septembrie, turiștii care vin la mare se vor putea caza în hoteluri cu prețuri care încep de la 38 de lei pe noapte. Prețuri cu 70% mai mici față de cele din sezon. Vestea bună este că, pachetele turistice pot fi achitate și cu carduri de vacanță. 

Începe programul „Litoralul pentru toți”

Peste 57 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc au adoptat acest program și oferă 6000 de locuri de cazare. Se așteaptă ca până la finalul sezonului, numărul de hoteluri care să preia acest programul Litoralul pentru toți să crească.

„Estimăm că vor fi câteva zeci de mii de turiști care vor veni doar prin acest program. De cele mai multe ori ei beneficiază de vreme foarte bună la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie, avem vreme foarte bună.”, a declarat Ștefan Necula, directorul unei agenții de turism.

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, până la finalul lunii septembrie, turiștii pot petrece un sejur la mare la prețuri începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, cazare fără masă, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

La Mamaia însă, prețurile sunt un pic mai mari. Acestea pornesc de la 77 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 60 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 210 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Venus. Pachetele turistice pot fi achitate și cu carduri de vacanță.