MENIU

Incendiu violent în clădirea unui institut de cercetare de lângă Moscova. Mai multe persoane sunt prinse înăuntru VIDEO

Un om prins în interiorul clădirii face semne disperate salavatorilor. Foto/Captură video

Un incendiu a izbucnit în incinta institutului de cercetare Platan din orașul Fryazino de lângă Moscova, relatează RIA Novosti , invocând serviciile de urgență.

Ministerul rus pentru Situații de Urgență pentru Regiunea Moscova a clarificat pentru TASS că incendiul a avut loc la adresa: Zavodskoy proezd, clădirea 2. „Când a sosit prima unitate de pompieri și salvare, era fum puternic la etajul cinci al clădirii cu opt etaje. . Pompierii au organizat salvarea persoanelor de la etajele superioare. Forțele și mijloacele sunt atrase la un rang superior, al treilea”, a spus interlocutorul agenției.

Canalul Telegram „Atenție, Moscova” a publicat un videoclip cu o clădire în flăcări. La unul dintre etajele unde s-a produs incendiul, oamenii se uită pe ferestre. Potrivit  Ministerului rus pentru Situații de Urgență, nouă persoane ar putea fi în clădirea în flăcări. O persoană a fost salvată.

 

Potrivit  canalului de telegrame Baza, incendiul a izbucnit la etajele 5-6, în birourile clădirii de amenajare și proiectare. Ce a provocat incendiul nu este specificat.

Institutul de Cercetare Platan este angajat în producția de piese electronice și componente radio.