MENIU

VIDEO Incendiu URIAȘ lângă București - Pompierii intervin în forță, cu 18 autospeciale. Salvatorii se chinuie să-și facă loc printre clădiri

Incendiu uriaș lângă Capitală - Pompierii intervin cu 18 autospeciale
Incendiu uriaș lângă Capitală - Pompierii intervin cu 18 autospeciale

Pompierii trimiși la incendiul izbucnit lângă Capitală nu au putut ajunge cu autospecialele la clădirea care arde și la această oră. Și asta pentru ca mașinile salvatorilor au rămas blocate între cladirile înghesuite din Popești-Leordeni.

Este incendiu uriaș într-un bloc de lângă Capitală! Pompierii evacuează locatarii dintr-un bloc de pe strada Raiciu Laurenţiu din localitatea Popeşti-Leordeni, după ce un incendiu a izbucnit, luni, la mansarda acestuia.

„În acest moment se observă o degajare intensă de fum, fără flacără, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi. S-a procedat la verificarea apartamentelor, pentru evacuarea locatarilor. Până în acest moment nu sunt persoane rănite”, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

La faţa locului acţionează 18 autospeciale de stingere, trei autoscări, SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Potrivit sursei citate, spaţiul avut la dispoziţie nu permite amplasarea autoscărilor, pentru aruncarea apei de la înălţime. Se acţionează din interior şi de pe laturile clădirii.

Arderea se manifesta generalizat în mansardă.

 

Mai multe articole despre:
incendiu ilfov pompieri mansarda incendiu